Кухонний ніж Yaxell серія Kaneyoshi Деба 150 мм з одностороннім заточуванням (30559)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
- Усе про товар
- Опис
- Особливості
- Відгуки
Опис Кухонний ніж Yaxell серія Kaneyoshi Деба 150 мм з одностороннім заточуванням (30559)
Традиційний японський ніж Сантоку з одностороннім заточуванням відмінно підходить для нарізки, рубки та подрібнення продуктів. Неймовірно гострий, добре збалансований ніж стане незамінним помічником на будь-якій кухні.
Сталь Aogami No.2, з якої виготовлений центральний шар, відноситься до "золотих" японських високовуглецевих нелегованих сталей, вона дозволяє досягти еталонних ріжучих властивостей, проте вимагає більш ретельного та уважного догляду. Традиційна знімна рукоять з магнолії дуже зручна у роботі. Японський ніж із цієї серії стане справжнім подарунком для поціновувача японських кулінарних традицій.
Ніж Yaxell Kaneyoshi (30559) - традиційний японський кухарський ніж, який призначений в основному для оброблення риби, а також для птиці, але рубати їм кістки не рекомендується. Ніж має одностороннє заточування, клинок виконаний з високоякісної дамаської сталі, яка є міцним довговічним матеріалом. Рукоятка виготовлена з дерева (магнолія). Такий прилад стане незамінним як для кулінара-початківця, так і для професійного кухаря.
Характеристики Кухонний ніж Yaxell серія Kaneyoshi Деба 150 мм з одностороннім заточуванням (30559)
- вуглецева сталь
- нержавіюча сталь
- дерево
- Kaneyoshi
- деба (розбирання риби)
- ергономічна форма ручки
- дерево магнолії
Відгуки про Кухонний ніж Yaxell серія Kaneyoshi Деба 150 мм з одностороннім заточуванням (30559) від реальних покупців
Відгуки не знайдено