Кухонний ніж Kanetsune "Aogami" Gyutou 180 mm (KC-126)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
- Усе про товар
- Опис
- Особливості
- Відгуки
Опис Кухонний ніж Kanetsune "Aogami" Gyutou 180 mm (KC-126)
Серія KANETSUNE Aogami KC-120 має твердий сердечник з сталі №2 Blue Paper з твердістю 61-62 HRC, який забезпечує чудове збереження різальної кромки. Сталевий сердечник Aogami з обох сторін покритий нержавіючої сталлю SUS-410 для захисту від іржі. Ножі виготовлені з допомогою технології "Секи-ден" - секретний метод виготовлення японських мечів, який передається по наш час з 800-літньої давнини.
Руків'я виготовлені з дерева з больстером з нержавіючої сталі для краси і довговічності.
Kanetsune Aogami Gyutou 180 mm - кухарський ніж в японському стилі. Його відрізняє легке руків'я з переходом до більше важкого вістря, що дозволяє швидко нарізати та подрібнювати різні продукти.
Характеристики Кухонний ніж Kanetsune "Aogami" Gyutou 180 mm (KC-126)
- Blue Paper №2
- нержавіюча сталь
- чорний
- Aogami
- для нарізки
- ергономічна форма ручки
- Black Plywood (Чорна Фанера)
- 330 мм
Відгуки про Кухонний ніж Kanetsune "Aogami" Gyutou 180 mm (KC-126) від реальних покупців
Відгуки не знайдено