Кухонний ніж Kanetsune "AUS-10 Pro" Gyutou 180 mm (KC-171)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
- Усе про товар
- Опис
- Особливості
- Відгуки
Опис Кухонний ніж Kanetsune "AUS-10 Pro" Gyutou 180 mm (KC-171)
Ножі серії AUS-10 PRO мають чудову обробку і виготовлені з нержавіючої сталі. Високоякісна сталь AUS-10 має вміст вуглецю 0,95-1,10%, що забезпечує гарну гостроту і твердість. Додавання молібдену і ванадію надає лезу ножа міцність і довговічність, дозволяючи виконувати точні і детальні розрізи. Твердість клинка становить 59 - 60 HRC.
Просте дерев'яне руків'я в стилі вестерн - зручне і добре чинить опір зношенню. AUS-10 PRO підходить як для професіоналів, які піклуються про комфорт і якість, так і для вимогливих домашніх кухарів.
Ніж Gyutou - японський аналог європейського шеф-ножа, але дещо легший і має більш тонке лезо. Завдяки міцнішій сталі, японський гюто довше зберігає гостроту. Сфери застосування: оброблення, тонка нарізка і рубання м'яса, риби, овочів і фруктів.
Характеристики Кухонний ніж Kanetsune "AUS-10 Pro" Gyutou 180 mm (KC-171)
- AUS-10
- нержавіюча сталь
- чорний
- AUS-10 Pro
- шеф
- вигнута форма леза
- Black Plywood (Чорна Фанера)
- 300 мм
Відгуки про Кухонний ніж Kanetsune "AUS-10 Pro" Gyutou 180 mm (KC-171) від реальних покупців
Відгуки не знайдено