Кухонний ніж Kanetsune "KC-200" Gyutou 210 mm (KC-202)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
- Усе про товар
- Опис
- Особливості
- Відгуки
Опис Кухонний ніж Kanetsune "KC-200" Gyutou 210 mm (KC-202)
Ножі серії KC-200 це красиві клинки з 33-шарової дамаської сталі. Спеціальні руків'я з полиоксиметилена (POM) оброблені антибактеріальним просоченням. Максимальна температурна межа становить 150 ° C (300°F). Ножі можна мити в посудомийних машинах. Це дуже практично і підходить для професійних кухарів.
Kanetsune "KC-200" Gyutou - японський аналог європейського шеф-ножа, але дещо легший і має більш тонке лезо . Завдяки більш міцній сталі, японський гюто довше зберігає гостроту. Сфери застосування:тонка нарізка і рубка м'яса, риби, овочів і фруктів. Центральный шар леза виготовлений з 33-шарової дамаської сталі з сердечником з міцної нержавіючої сталі VG-10 володіє твердістю 60-62 HRC.
Характеристики Кухонний ніж Kanetsune "KC-200" Gyutou 210 mm (KC-202)
- VG-10 Damascus
- нержавіюча сталь
- чорний
- KC-200
- універсальний
- ергономічна форма ручки
- POM (Ацетальна смола/Поліоксиметилен)
- 335 мм
Відгуки про Кухонний ніж Kanetsune "KC-200" Gyutou 210 mm (KC-202) від реальних покупців
Відгуки не знайдено