Тріска для копчення Weber бук (холодне копчення), 500 г (17614)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
- Усе про товар
- Опис
- Особливості
- Відгуки
Опис Тріска для копчення Weber бук (холодне копчення), 500 г (17614)
Лосось або оселедець холодного копчення, домашній бекон або ароматна грудинка — все це можна з легкістю приготувати на грилі за допомогою тирси Weber для холодного копчення!
Насипте тирсу в спеціальну ємність, активуйте генератор диму під час приготування — та ваша страва буде повністю наповнюватися тонким ароматом диму.
Станьте справжнім майстром холодного копчення разом з Weber!
Ключові властивості:
- Підходити для холодного копчення шинки, ковбасок, риби та сиру
- Час роботи 8-10 годин
- Використовуйте разом із генератором диму.
Характеристики Тріска для копчення Weber бук (холодне копчення), 500 г (17614)
- Китай
- дерево
- 30х9х16 см см
- 0.5 кг
Відгуки про Тріска для копчення Weber бук (холодне копчення), 500 г (17614) від реальних покупців
Відгуки не знайдено