Кухонний ніж Kanetsune "KC-950" Ko-Deba 105 mm (KC-956)
Увійдіть в обліковий запис, щоб ми могли повідомити вам про відповідь
- Усе про товар
- Опис
- Особливості
- Відгуки
Опис Кухонний ніж Kanetsune "KC-950" Ko-Deba 105 mm (KC-956)
Ножі серії KC-950 виготовлені з високовуглецевої нержавіючої сталі DSR-1K6, виробленої компанією Daido Steel Co. Клинок цих ножів має видатні експлуатаційні характеристики завдяки вмісту 0,6% вуглецю і молібдену.
Оздоблення леза "Tsuchime" дає змогу швидко звільняти продукти від леза під час нарізання, що значно прискорює і спрощує процес приготування їжі.Основне призначення ножа деба - це оброблення риби, включно з видаленням голови, відокремленням плавників і обробленням грудної частини. Завдяки своїй міцній конструкції і гострому клинку, ніж деба може впоратися з кістками і жорсткими частинами риби без шкоди для леза.
Ніж деба має коротку ручку для зручності управління і контролю над рухами під час роботи з рибою. Він також може використовуватися для оброблення інших видів м'яса або для виконання інших кулінарних завдань, де потрібне сильне і міцне лезо.
Характеристики Кухонний ніж Kanetsune "KC-950" Ko-Deba 105 mm (KC-956)
- DSR1K6
- нержавіюча сталь
- дерево
- KC-950
- деба (розбирання риби)
- ергономічна форма ручки
- Dark Brown Plywood
- 215 мм
Відгуки про Кухонний ніж Kanetsune "KC-950" Ko-Deba 105 mm (KC-956) від реальних покупців
Відгуки не знайдено